Tekninen tuki

  • Meiltä saat teknistä tukea palokatkotöiden jokaisessa vaiheessa.
  • Suunnittelijoiden työtä helpottamaan tarjoamme ilmaisen palokatkovalitsinsovelluksen (ProdLib). Se auttaa karsimaan vaihtoehtoja ja valitsemaan kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivimmat palokatkomateriaalit. Sieltä löytyvät kätevästi tuotetiedot, hyväksynnät ja CAD-palokatkodetaljit.
  • Urakoitsijoiden ja asentajien työmaadokumentointia helpottaa sähköinen dokumentointisovellus (Soudal Fire Range App: App Store ja Google Play). Siihen on helppo kirjata palokatkojen asennustyön eteneminen. Sovellusta on kätevä käyttää myös mobiilisti. Sovellukseen ladataan rakennuksen pohjakuvat. Valmiista palokatkoista voi ottaa valokuvia ja ladata ne sovellukseen. Dokumentointisovelluksesta voi tulostaa raportin (pohjakuvat, pdf), joka käy suoraan rakennusvalvontaviranomaisille. Soudal Fire Range App on maksullinen ja voit pyytää siitä meiltä tarjousta.
  • Palokatkon välittömään läheisyyteen ja helposti nähtäville on sijoitettava tieto siitä, mitä palokatkomenetelmää on käytetty, paloluokka sekä asennusliikkeen ja asentajan nimi. Kyseessä on palokatkon merkintätunniste. Saatavilla on valmiita palokatkotarroja, joihin voit täyttää nämä tiedot.